Aanmelding

WIJ HEBBEN WEER RUIMTE VOOR NIEUWE CLIENTEN

De afgelopen tijd is er veelal sprake geweest van een wachttijd voordat behandeling kon plaats vinden. Momenteel is deze weer helemaal weggewerkt en kan na aanmelding de behandeling vrijwel direct (binnen 1 a 2  weken starten).

VAKANTIE tijdens de schoolvakanties zijn wij doorgaans slecht bereikbaar. Het best kunt u in deze periodes naar ons mailen ipv telefonisch contact te zoeken. Dan nemen wij contact met u op als wij daartoe in de gelegenheid zijn.

Particulier

Aanmelding vindt plaats door zelf contact op te nemen met CT&T Psychologie. Dit kan telefonisch of door ons een email te sturen met uw telefoonnummer, dan nemen wij contact met u op.

Over het algemeen zijn wij telefonisch het best bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 13.00 tot 13.45 uur. Kunt u ons niet bereiken dan kunt u een bericht achter laten op het antwoordapparaat of een emailbericht sturen. Ook kunt u via deze site het contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren (op werkdagen meestal binnen 24 uur).

Bij uw aanmelding worden een aantal gegevens doorgenomen zoals wie u bent, door wie u wordt verwezen en wat voor soort hulp u vraagt.

Vervolgens ontvangt u een uitnodiging voor een eerste oriënterend gesprek (intake). Hiervan krijgt u per mail een schriftelijke bevestiging thuisgestuurd.

Zakelijke dienstverlening

Medewerkers bij bedrijven kunnen zich alleen op initiatief van hun werkgever aanmelden middels het hier te downloaden en volledig in te vullen aanmeldformulier. Na binnenkomst van het formulier wordt de medewerker z.s.m. uitgenodigd voor een eerste gesprek. Wij streven er daarbij naar het eerste gesprek binnen 5 werkdagen te kunnen laten plaatsvinden.